Corona maatregelen

I.v.m. het coronavirus hanteren wij maatregelen om uw en onze gezondheid te kunnen waarborgen. Onze showroom is nog steeds geopend en de deur staat voor uw open, maar alleen als u vooraf een afspraak maakt. Op die manier zorgen wij ervoor dat het aantal bezoekers in onze showroom beperkt blijft en er geen onnodig risico op contactmomenten ontstaat. Het maken van een afspraak kan telefonisch, per mail via info@kokall.nl of via onze website.

Verder volgen wij de richtlijnen van het RIVM: zo houden wij minimaal 1,5 meter afstand, wassen wij onze handen extra en zijn er desinfecterende middelen aanwezig in de showroom. Wij houden de gezondheid van onszelf nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat we u als bezoeker in een gezonde omgeving ontvangen.

De montagewerkzaamheden gaan zoveel mogelijk door zoals gepland. Voorafgaand aan de montage nemen we contact met u op om af te stemmen of het verantwoord is dat de montage doorgang kan vinden. Op die manier creëren we een veilige werksfeer voor onze monteurs en kunnen we ook de veiligheid voor u als zeer gewaardeerde klant waarborgen.

Heeft u vragen? Bel of mail gerust!

Kokall Kozijnen en Bouw