Kokall Kozijnen en Bouw kijkt terug op een mooi en succesvol 2019


Het einde van 2019 is in zicht! Een goed moment om terug te blikken op het afgelopen jaar én om vooruit te kijken naar 2020. Wat waren de hoogtepunten en wat zijn de plannen en verwachtingen in het nieuwe jaar?

Streven naar honderd procent klanttevredenheid

In 2018 maakten we al een mooie groei door en deze lijn hebben we in 2019 door kunnen trekken. Het was een goed jaar, met veel drukke periodes. Ondanks de drukte blijven we ons gezamenlijke doel altijd voor ogen houden: honderd procent tevredenheid bij onze klanten. Dit begint al bij het eerste contactmoment, waarin we de klant direct een goed gevoel willen geven. Samen met onze medewerkers proberen wij overal het beste uit te halen en de klant een positieve ervaring te bieden. Onze monteurs hebben het goed naar hun zin en brengen hun vrolijkheid op de werkvloer automatisch over op de klant. Wij krijgen hier dan ook vaak positieve reacties over! Maar waar mensen werken, maken mensen fouten. Ook bij ons kan dit gebeuren. Op dat moment komt onze focus op klanttevredenheid pas echt bovendrijven. We stoppen pas met werken als het probleem opgelost is en de klant helemaal tevreden is. Ook al moeten we daarvoor meerdere keren terug naar de klant.

Bijzondere projecten in 2019

Een project dat ons echt is bijgebleven dit jaar is een mooi project bij een vakantiewoning in Zuid-Frankrijk. Hier mochten wij diverse Solarlux terrasbeglazingen monteren. We hebben bij deze klant ook in Nederland terrasbeglazing gemonteerd en we vonden het heel bijzonder dat er zoveel vertrouwen was, dat we ook in Zuid-Frankrijk aan de slag mochten. Logistiek gezien was dit een hele uitdaging. Onze medewerkers moesten met hun gereedschap naar deze locatie, maar ook de terrasbeglazingen en alle andere benodigde materialen moesten ter plaatse geleverd worden. Met de nodige inspanning en een perfecte samenwerking tussen leverancier, klant en monteurs is het ons gelukt om de terrasbeglazing naar volle tevredenheid te monteren. Inmiddels kijken we daarom met gepaste trots terug op dit succesvolle project.

Vooruitblik 2020

Door de toegenomen drukte komt er vanaf 6 januari een nieuwe medewerker op kantoor het team van Kokall Kozijnen en Bouw versterken. Hiermee willen we onze service nog verder verhogen en streven we ernaar om offerte-aanvragen sneller te verwerken. We blijven groeien en daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee. Dit betekent niet alleen teamuitbreiding, maar ook dat we de afgelopen tijd nieuwe investeringen konden doen. Het is mooi dat we dat als team met elkaar hebben kunnen bereiken! Daarnaast staan er voor 2020 ook weer mooie projecten op de planning. Zo starten we het nieuwe jaar bij de nieuwbouw van 2 scholen in Bunschoten-Spakenburg. Wij kijken uit naar een nieuw, succesvol jaar met tevreden klanten!

Heeft u plannen om in 2020 te investeren in uw woning? Wij denken graag met u mee! Neem hier contact met ons op.