Welkom in de wereld van
familie van den Hoogen

Wij hebben een klant voor de tweede keer blij mogen maken met de producten en service van Kokall Kozijnen en Bouw. Waar we een aantal jaar geleden al een uitbouw mochten plaatsen, hebben we dit voorjaar een nieuwe kunststof dakkapel geplaatst met bijbehorende raamdecoratie bij familie Van den Hoogen uit Eemdijk. In dit interview vertelt Franciska van den Hoogen waarom ze zo tevreden is met het advies en de service van Kokall.

Afspraak maken

Kunststof dakkapel over de hele breedte van de woning

“We hadden een houten dakkapel aan de achterkant van de woning, maar deze moest vervangen worden. En omdat we in het verleden zo goed geholpen zijn door Kokall met de uitbouw, besloten we om voor het plaatsen van een nieuwe dakkapel weer een afspraak in te plannen bij Kokall”, vertelt Franciska. De nieuwe dakkapel is over de hele breedte van de woning geplaatst, waardoor er een nieuwe, ruime badkamer en slaapkamer gerealiseerd is. Tijdens het uitzoeken van de materialen en kleuren is de familie geadviseerd door Henrik. Franciska: “Eigenlijk vonden we hout mooier, maar omdat de dakkapel op het zuiden gesitueerd is, was het volgens Henrik verstandiger om voor kunststof te kiezen, zodat we er langer plezier van zouden hebben. Ook is een kunststof dakkapel een stuk praktischer, omdat je er bijna geen onderhoud aan hebt. Henrik heeft ook geadviseerd om de dakkapel iets hoger te maken dan de oude dakkapel. Op die manier komt er nog meer licht naar binnen, het binnenplafond wordt hoger én het wordt dus ook ruimtelijker. We zijn achteraf heel blij met dat advies. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een zwarte kunststof dakkapel. Met witte WERU kunststof kozijnen en zwarte draaikiepdelen: helemaal van nu en het past ook goed bij de rest van onze woning.”

Service staat voorop bij Kokall

Naast een nieuwe dakkapel heeft Kokall Kozijnen & Bouw ook geïntegreerde rolluiken, horren en raamdecoratie geleverd bij de familie Van den Hoogen. “We wonen aan de polderkant van Bunschoten-Spakenburg, dus je raam openzetten zonder dat er ongedierte naar binnen vliegt zat er bij ons niet in. Daarom zijn we ook zo blij met de horren. Nu kunnen we heerlijk slapen met het raam open. En met de mini-kiepstand kunnen we de kamers altijd ventileren”, vertelt Franciska. Alle ramen zijn voorzien van zwarte jaloezieën met brede lamellen. Franciska: “Ik was er meteen weg van en wist; dit moeten we hebben! Helaas werden de jaloezieën eerst in de verkeerde maat geleverd. Kokall heeft dat heel goed opgelost. En dat vinden wij ook heel belangrijk. Er kan altijd iets misgaan, maar op dat moment is Kokall er ook voor hun klanten. We werden goed op de hoogte gehouden en binnen twee weken werden de juiste jaloezieën geleverd. En toen was onze slaapkamer ook af, precies op tijd geleverd dus.”

Super veel schik van alles

“Als je het mij vraagt, is de dakkapel echt een plaatje geworden”, vertelt Franciska trots. “We zijn heel tevreden en hebben super schik van alles. Alles past en ziet er keurig netjes uit. En ondanks dat de totale verbouwing best een investering was, hadden mijn man en ik wel zoiets van; als we het doen, dan doen we het goed. Gelukkig stond Kokall er net zo in. Dankzij de goede samenwerking en de kennis en ervaring heeft Kokall ons goed kunnen adviseren. We hebben gekregen wat we wilden en hoe we het wilden: een nieuwe kunststof dakkapel met zwarte elektrische rolluiken, horren en raamdecoratie”, sluit Franciska ons gesprek af.

Wilt u ook een kunststof dakkapel, rolluiken, horren of raamdecoratie? Maak dan snel een afspraak in onze showroom in Bunshoten-Spakenburg. Ons team adviseert u graag, zodat u krijgt wat u wenst. Precies op maat. Dat noemen wij ‘Welkom in de wereld van Kokall!’

Wil jij ook een kunststof dakkapel?

Maak snel een afspraak!