Vacature | Ben jij een ervaren timmerman / monteur? Lees dan snel verder!

Op zoek naar de volgende stap als timmerman / monteur? Wil je meegroeien met ons bedrijf? En is geen uitdaging jou te groot (of te klein)? Dan hebben wij plaats voor jou! Wij zoeken een nieuwe collega die zich met passie inzet voor onze klanten en met zorg hun woning of bedrijfspand vernieuwt.
Kokall Kozijnen en Bouw is een echt familiebedrijf. Al 28 jaar zijn wij een trouwe partner voor onze klanten en zijn we dat óók voor ons team.

Wie ben jij?

Je bent sociaal, leergierig en representatief. Je vindt het leuk om persoonlijk contact te hebben met mensen en houdt van een goede werksfeer. Je levert een grote bijdrage aan de tevredenheid van onze klanten. Maar los van bovenstaand verhaal zoeken we vooral gewoon een goede “match”! Iemand waarmee we een klik hebben, die betrokken is bij ons bedrijf, ons team en onze klanten. Je bent bereid om op korte termijn bij ons aan de slag te gaan en na een korte inwerkperiode kan je samen met je vaste ploegmaat zelfstandig aan het werk. Met jouw ervaring en E achter B rijbewijs trek jij letterlijk en figuurlijk de kar!

Wij bieden

  • gunstige werktijden
  • werk binnen de regio, waardoor je reistijd minimaal is;
  • afwisselend werk veelal bij particuliere klanten
  • een goed salaris
  • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra (Bouwnijverheid)

Functieomschrijving

Binnen deze functie krijg je veel vrijheid en kan je alle kanten op! Geen dag is hetzelfde, waardoor je veel afwisseling en diversiteit binnen je werkzaamheden ervaart. Waar je aan moet denken? De ene week maak je klanten blij met een prachtige nieuwe dakkapel en kozijnen, terwijl je de week daarop woningen verfraait met een luxe vouwwand, een schuifpui of openslaande tuindeuren. Als je de klus succesvol oplevert, zijn het de enthousiaste, tevreden klanten die ervoor zorgen dat jouw dag meer dan geslaagd is. Weer iemand blij gemaakt, op naar het volgende project.

Solliciteren

Eerst even checken of het klopt wat we zeggen? Of meer weten over de functie? Stel je vragen aan je toekomstige collega (Henrik) via WhatsApp: 06-15087265!
Liever direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! We zien je motivatie en CV graag tegemoet. Mail naar wim@kokall.nl t.a.v. Wim Kok. We nemen binnen 24 uur met je op over jouw sollicitatie.