Welkom in de wereld van Kokall

Wanneer u vanaf 3 maart onze showroom weer mag bezoeken, verwelkomen we u met onze nieuwe slogan: ‘Welkom in de wereld van Kokall’. Hoe we daartoe gekomen zijn? We kwamen tot de conclusie dat in ons bedrijf beleving, ervaring en een uitstekende uitvoering centraal staan. Maar wat betekent dit precies voor u?

Beleving in onze showroom óf bij u thuis

Bij ons in de showroom draait alles om inspiratie. We verwelkomen u en nemen de tijd om onze kwaliteitsproducten aan u te laten zien. Vaak merken we dat klanten nog niet precies weten wat er allemaal mogelijk is. En dat is logisch. U gaat niet iedere dag op zoek naar (kunststof) kozijnen, dakkapellen en gevelbekleding tot raamdecoratie, horren of deuren. Waar u ook voor komt, onze specialisten nemen de tijd om u alles te vertellen over onze producten en diensten. Samen zoeken we naar dé oplossing die past bij uw wensen. En om een beter beeld te krijgen van hoe dit er straks bij u thuis uitziet, hebben we diverse opstellingen in de showroom staan of maken we een 3D-tekening. Door de ruime keuze in materiaalsoorten en kleuren, vinden we altijd een oplossing die past bij uw woonsituatie en -wensen.

Bijna 29 jaar ervaring

1 april 1992: het is de start van Kokall Kozijnen. Toen al met de gedachte: Kok voor alle kozijnen. In de jaren die volgden zijn daar meer producten én kennis -in de vorm van monteurs en adviseurs- bijgekomen. Waardoor wij u nu, bijna 29 jaar later, kunnen voorzien van het beste advies en de beste producten. Wij helpen u in uw zoektocht en vinden samen wat het beste is voor u. Wij ontzorgen u van A tot Z. Zo maakt u het uzelf gemakkelijk en geniet u voortaan pas écht van uw vrije tijd.

De uitvoering is tot in de puntjes verzorgd

‘Als we iets doen, dan doen we het goed’, dat is ons motto voor elke klus die wij doen. Wij zorgen daarom dat alles goed wordt geregeld, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Op het moment dat onze professionele monteurs bij u langskomen, installeren zij de producten volgens de juiste veiligheid- en installatiestandaarden. Is alles zoals het moet zijn? Dan geven de monteurs een demonstratie van het product, leggen ze uit hoe u deze het best kunt onderhouden én ruimen ze uiteraard alles weer netjes op. Blijkt er toch iets mis te zijn na de installatie, dan komen wij dit kosteloos verhelpen. Net zolang totdat u helemaal tevreden bent. Dat is de garantie van Kokall.

Welkom bij Kokall

Welkom in de wereld van Kokall. Dat is dus óns nieuwe normaal. Vanaf 3 maart verwelkomen wij u graag weer (op afspraak) in onze showroom in Bunschoten-Spakenburg. Daar staan onze specialisten voor u klaar om u te adviseren over onze kunststof kozijnen, gevelbekleding, dakkapellen, terrasoverkappingen, schuifwanden, binnen- en buitendeuren, horren en raamdecoratie. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op.