Deze zomer echt genieten van je terras of balkon?

Dat kán! Kom dan gedurende de maand mei naar Kokall Kozijnen en Bouw. De hele maand MEI 2016 staat namelijk in het teken van “Terras en Balkon” met dit jaar in de spotlights:

Solarlux balkon- en terrasbeglazingen!

Dat betekent deze hele maand:
• Maar liefst 10% korting bij bestelling van balkonbeglazing of terrasbeglazing!
• Kans op een Italiaans pakket t.w.v. € 250,00 bij offerte-aanvraag;
• Kans op een Fatboy Original zitzak t.w.v. € 189,00 bij delen van dit bericht.

Meer genieten
Als bewoner van een prachtige woning of appartement geniet je van het wooncomfort. Toch kunnen we ons voorstellen dat je vaker niét dan wél op het terras of balkon kan zitten. We wonen toch in Nederland, nietwaar. Vervelende weersomstandigheden als wind en regen zorgen ervoor dat je deze ruimte niet alle dagen kan gebruiken.
Met balkonbeglazing kun je in een handomdraai je terras of balkon volledig afsluiten en creëer je als het ware een soort serre. De woonoppervlakte wordt vergroot en de beglazing zorgt voor een comfortabel gevoel. Ook werkt de afgesloten ruimte als een isolatiebuffer. De praktijk heeft uitgewezen dat dit wel tot 20% energiebesparing kan opleveren. En wil je bij warm weer lekker een briesje van de buitenlucht naar binnen laten, dan schuif je de glazen panelen eenvoudig aan de kant!
Op die manier kun je vanaf nu pas écht eens gaan genieten van je terras of balkon.

Tijdelijk 10% korting, dus doe het nu!
Van een balkonbeglazing of terrasbeglazing profiteer je het meest in het voorjaar en het najaar. In de dagen dat de zon minder krachtig is en je dus al gauw op de tocht zit. Normaal zou je naar binnen gaan, maar vanaf nu niet meer. Dankzij de flinke korting van 10% die je bij bestelling in mei ontvangt, is dit het juiste moment om te investeren en jezelf van een extra lange zomer te verzekeren!

Win een heerlijk pakket en kom in Italiaanse sferen
Onder iedereen die een terrasbeglazing of balkonbeglazing bestelt in de maand mei verloten wij een ruim gevuld Italiaans pakket met heerlijke wijnen, zomerse tapenades en andere delicatessen. Terwijl de buren al door de wind naar binnen zijn gejaagd, zit jij nog lekker met vrienden en familie buiten op het terras of balkon dankzij de warmte van de heerlijke zomerzon die binnen blijft. Italiaanse sferen zonder dat je daarvoor ver hoeft te reizen. Geweldig toch?

En chill in je Fatboy zitzak
Nadat de stofwolken van een gezellige avond zijn opgetrokken ben je wel even toe aan wat rust. Achter de glazen panelen hoor je bijna niets van wat er om je heen gebeurt. Alleen de zonnestralen prikken door het glas. Een ideaal moment om even in een luie stoel te chillen. Of nog beter: om jezelf in zo’n gave Fatboy zitzak te laten vallen. Dat komt goed uit, want onder alle deelnemers van onze like & share actie van dit bericht verloten wij een Fatboy Original zitzak. Laat die (na)zomer maar komen!

Meer informatie?
Kom dan naar onze showroom op Dieselweg 28 in Bunschoten (Industrieterrein ‘de Kronkels’) en laat je vrijblijvend informeren. Of neem even contact op: telefonisch via 033-298 84 39, per email via info@kokall.nl of stuur een bericht via Facebook!