Nieuws

Welk kozijn isoleert nu eigenlijk het best?

In ons vorige blog “Is je huis lek of lekker?” vertelden we je over goed geïsoleerde kozijnen. Maar wanneer is een kozijn nu goed isolerend? Welk type kozijn maakt nu écht het verschil met je oude kozijn? Dat leggen we in dit blog graag aan je uit.

Alleen nog maar warmte en comfort in huis bij de Fam. van Houttum

Een tijd terug kreeg Rob van Houttum het idee om de kozijnen van zijn woning aan te pakken. “De originele kozijnen waren geplaatst bij de nieuwbouw van de woning in 1981. Bijna 35 jaar later sloten ze niet meer goed.

Is je huis lek of lekker?

Na een mooie nazomer moeten we er helaas weer aan geloven. De natte, winderige herfst en de donkere, koude winter. “Brrr… het is echt weer om binnen te zitten” zul je de komende maanden vaak horen zeggen.

Altijd genieten op het terras van de familie Koelewijn

Toen de familie Koelewijn hun nieuwe huis in Bunschoten-Spakenburg liet ontwerpen en bouwen, werden in en rondom het huis gezellige ruimtes gecreëerd. Van die ruimtes waar je een lange avond kunt zitten met vrienden.

Solarlux terrasoverkappingen

Deze zomer echt genieten van je terras of balkon?

Dat kán! Kom dan gedurende de maand mei naar Kokall Kozijnen en Bouw. De hele maand MEI 2016 staat namelijk in het teken van “Terras en Balkon” met dit jaar in de spotlights: Solarlux balkon- en terrasbeglazingen!