Nieuws

Driedubbel glas en kunststof kozijnen voor energiezuinig bedrijfspand

Stapsgewijs naar een volledig duurzaam bedrijfspand? Bart koos voor Kokall Kozijnen en Bouw en liet 18 kantoorruimtes voorzien van kunststof kozijnen en driedubbel glas.

Subsidie Energiehuishouding Eigen Huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner, wat betekent dat voor mij?

Bent u bezig met het verbouwen of verduurzamen van uw woning? Denk dan eens aan de Subsidie energiehuishouding eigen huis (SEEH). En geldt deze regeling ook voor kozijnen?

40 graden? Kunststof kozijnen bieden extra warmtewering!

Wist u dat nieuwe (kunststof) kozijnen een belangrijke rol kunnen spelen bij het op peil houden van de binnentemperatuur? Ideaal met warme dagen!

Van de bouw van een erker tot aan kunststof kozijnen: alles onder één dak

Voor de verbouwing van een jaren zestig woning bouwde Kokall Kozijnen en Bouw onder meer een erker, lichtstraat en werden kunststof WERU-kozijnen geplaatst.

Verhoog de veiligheid met kunststof kozijnen die voldoen aan het Politiekeurmerk voor Veilig Wonen

Lees hier hoe wij de veiligheid verhogen en zorgen dat onze kunststof kozijnen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Geniet van de zomer en hou ongedierte buiten met een hor

In deze blog schrijven we over de ruime mogelijkheden van WERU kunststof kozijnen. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek!

De ruime mogelijkheden van WERU kunststof kozijnen!

In deze blog schrijven we over de ruime mogelijkheden van WERU kunststof kozijnen. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek!

Welk kozijn isoleert nu eigenlijk het best?

In ons vorige blog “Is je huis lek of lekker?” vertelden we je over goed geïsoleerde kozijnen. Maar wanneer is een kozijn nu goed isolerend? Welk type kozijn maakt nu écht het verschil met je oude kozijn? Dat leggen we in dit blog graag aan je uit.

Alleen nog maar warmte en comfort in huis bij de Fam. van Houttum

Een tijd terug kreeg Rob van Houttum het idee om de kozijnen van zijn woning aan te pakken. “De originele kozijnen waren geplaatst bij de nieuwbouw van de woning in 1981. Bijna 35 jaar later sloten ze niet meer goed.

Is je huis lek of lekker?

Na een mooie nazomer moeten we er helaas weer aan geloven. De natte, winderige herfst en de donkere, koude winter. “Brrr… het is echt weer om binnen te zitten” zul je de komende maanden vaak horen zeggen.

Altijd genieten op het terras van de familie Koelewijn

Toen de familie Koelewijn hun nieuwe huis in Bunschoten-Spakenburg liet ontwerpen en bouwen, werden in en rondom het huis gezellige ruimtes gecreëerd. Van die ruimtes waar je een lange avond kunt zitten met vrienden.

Solarlux terrasoverkappingen

Deze zomer echt genieten van je terras of balkon?

Dat kán! Kom dan gedurende de maand mei naar Kokall Kozijnen en Bouw. De hele maand MEI 2016 staat namelijk in het teken van “Terras en Balkon” met dit jaar in de spotlights: Solarlux balkon- en terrasbeglazingen!