test

KOKALL KOZIJNEN EN BOUW

Over ons

Een echt familiebedrijf

Kokall Kozijnen en Bouw is een echt familiebedrijf waar klanten op nummer één staan. Wij opereren veelal in de omgeving van Bunschoten-Spakenburg, waar we sinds onze oprichting in 1992 gevestigd zijn.

Wij zijn van mening dat het ervaren van een goede reis net zo belangrijk is als de eindbestemming. Persoonlijk contact en klantgerichtheid zijn daarom pijlers die hoog in ons vaandel staan. Want de ervaring leert dat, door de tijd te nemen voor onze klanten, we samen tot de beste oplossingen komen. En als er iets is wat we nastreven, dan is het wel tevreden klanten die met veel plezier genieten van het resultaat van onze samenwerking.

 

QUOTE

“Door de tijd te nemen voor onze klanten, komen we samen tot de beste oplossing.”

Wim en Henrik Kok – Eigenaren Kokall Kozijnen

BELEVING

Bij Kokall draait alles vanaf het eerste moment om beleven. Want wat voor ons bekend terrein is, is voor u misschien wel helemaal nieuw. Welke mogelijkheden zijn er allemaal? En welke materialen, kleuren, texturen? Er is heel wat te kiezen. Voordat we die keuzes gaan maken, laten we u onze prachtige producten graag zien én voelen in onze showroom. In een prettige sfeer van gastvrijheid. Zo komt het pas echt tot leven. En zo weet u ook veel beter waarvoor u kiest. Wij geloven dat we u het beste helpen door u alles te laten beleven en u de tijd te geven om uw eigen beslissing te nemen. Natuurlijk kunt u daarbij altijd op ons rekenen voor een goed advies op maat.

ERVARING

Met onze bijna dertig jaar ervaring in het vak durven wij met een gerust hart te zeggen dat we u zeer goed kunnen adviseren. Daar zijn we ook trots op. Vanuit onze kennis en uw wensen helpen we u met het bepalen van de beste keuzes. We rekenen alles nauwkeurig door en wegen de verschillende opties af. Zo garanderen we dat u krijgt wat u wenst, precies op maat.

UITVOERING

Omdat we uitsluitend werken met A-merken is de kwaliteit van onze producten gegarandeerd van het hoogste niveau. Dankzij ons team van eigen monteurs, waarvan een groot deel al meer dan tien jaar werkzaam bij ons is, kunnen wij bovendien garanderen dat werkzaamheden netjes en door ervaren specialisten worden uitgevoerd. We willen projecten namelijk zo perfect mogelijk opleveren, want we hechten veel waarde aan vakmanschap. Daarmee hebben we al vele lange termijnrelaties opgebouwd met tevreden klanten. Loopt er iets toch niet helemaal lekker? Dan doen wij er alles aan om het op te lossen en samen alsnog tot het beste resultaat te komen. Eerlijk zakendoen, daar houden wij van.

Hoe het ooit
allemaal is begonnen

Bijna dertig jaar geleden richtte Wim Kok Kokall op. Vandaag de dag runt Wim het bedrijf samen met zijn zoon Henrik, die ook al vele jaren deel uitmaakt van het team. De oorspronkelijke dienstverlening van WERU-
kozijnen is in de loop der jaren uitgebreid met verbouwwerkzaamheden rondom kozijnen, dakkapellen, terrasoverkappingen, houten buiten- en binnendeuren en een groot pakket aan accessoires zoals horren en raamdecoraties.

Kokall Kozijnen & Bouw heeft alles in huis om u volledig te ontzorgen. Met ons team van specialisten hebben wij namelijk één belangrijk doel en dat is dat ú tevreden bent.

Persoonlijk kennismaken? De deuren van onze showroom staan (bijna) altijd open. Kom gerust eens langs voor een goede kop koffie en om op uw gemak rond te kijken.