Over ons

Over ons

1992
april 1

Start in 1992

Start in 1992

Na enkele jaren kozijnen te hebben gemonteerd, start Wim Kok op 1 april 1992 zelfstandig met de verkoop en montage van WERU kunststof kozijnen. Wim noemt het bedrijf “Kokall Kozijnen”, met de achterliggende gedachte “Kok, (voor) alle kozijnen”. Op de foto opent Wim samen met zijn vader Hendrikus Kok en zoon Henrik de eigen showroom.

1996
april 1

Zuidwenk

Zuidwenk

4 jaar later is Kokall Kozijnen een bekende naam in de regio geworden en is het eigenlijk al uit zijn jas gegroeid. Het is tijd voor de volgende stap. Op de Zuidwenk wordt een vernieuwde en grotere showroom ingericht, samen met een eigen werkplaats. Wim en Janny Kok kijken toe hoe met een symbolische sleutel de nieuwe locatie wordt geopend.

2000
april 1

Dieselweg

Dieselweg

Nog eens 4 jaar later blijkt de locatie op de Zuidwenk ook te klein. Wim Kok besluit om een grote stap te maken en laat een eigen pand ontwerpen en bouwen op de Dieselweg. Dit keer met voldoende ruimte om de komende jaren verder te groeien. Speciaal voor de opening van dit pand, met 2 verdiepingen showroom en een grote werkplaats op een prachtige zichtlocatie, komt de exportleider van WERU Duitsland naar Nederland om Wim te feliciteren.

2016
maart 2

Uitbreiding Kokall

Uitbreiding Kokall

In de jaren op de Dieselweg groeit Kokall Kozijnen verder uit en worden, naast het vervangen van kozijnen, geregeld (ver)bouwwerkzaamheden uitgevoerd. Wim en Janny besluiten om Kokall Kozijnen uit te breiden naar Kokall Kozijnen en Bouw. Naast WERU kozijnen, wordt in de loop der jaren ook dealerschap afgedwongen van kwaliteitsmerken als Solarlux, Keralit en Velux. Vele jaren gaan voorbij, waarbij klanttevredenheid altijd hoog in het vaandel staat. Vanaf 2007 wordt Henrik actief in het bedrijf, waardoor de continuiteit van Kokall Kozijnen en Bouw blijft bestaan.