Welkom in de wereld van
familie de Graaf-Kok

Als dochter van Wim en Janny Kok en zusje van Henrik kon Annemaret de Graaf-Kok natuurlijk niet anders dan de kennis en kunde van Kokall Kozijnen en Bouw inschakelen toen zij hun huis gingen verbouwen. Annemaret: “Ik woon met mijn gezin in wat ooit mijn ouderlijk huis is geweest. We hebben het eerst gehuurd en na een paar jaar hebben we het huis gekocht van mijn ouders. Tijdens deze huurperiode hebben we het huis minimaal opgeknapt. Daarmee werd het nog steeds niet echt ons eigen plekje. Waarschijnlijk omdat de indeling nog precies zo was zoals mijn ouders het hadden. Daarom hebben we afgelopen jaar besloten om te gaan verbouwen. En natuurlijk hebben we daarvoor de hulp van Kokall ingeschakeld. Nu is het echt ons eigen huis!”

Afspraak maken

Verbouwen, met Kokall Kozijnen en Bouw als hoofdaannemer

“Het doel van de verbouwing was om het huis een hele andere uitstraling en indeling te geven, zodat het echt onze eigen plek werd”, vertelt Annemaret. “We wilden het huis met nieuwe raamkozijnen en deuren een industriële, moderne look geven. En met een uitbouw konden we op de benedenverdieping ook de indeling veranderen. Best een grote verbouwing dus, wat we niet alleen konden. Daarom hebben we de hulp van Kokall ingeschakeld. Met mijn vader als hoofdaannemer hebben we samen al onze wensen in kaart gebracht en zijn we begonnen met tekenen. Toen de tekeningen definitief waren, heeft Kokall de diverse onderaannemers geregeld, prijzen afgesproken en het contact onderhouden. Dat scheelde ons zoveel geregel; ideaal!”

Een industriële look dankzij zwarte aluminium kozijnen en steellook binnendeuren en Lamella raamdecoratie

“We hadden een moodboard gemaakt om de nieuwe uitstraling van ons huis te bepalen”, vertelt Annemaret. “Hierop kwamen onder andere de kleuren, materialen en stijlen terug die we wilden gaan gebruiken voor ons huis. Toen we in de showroom waren om materialen uit te kiezen, adviseerde Kokall ons om te gaan voor zwarte aluminium kozijnen. Dit paste het best bij ons moodboard en de stijl die we voor ogen hadden. Dankzij de prachtige, slanke, zwarte profielen konden we er perfect een industriële look mee creëren. Daarnaast zijn de kozijnen, net als WERU kunststof, onderhoudsvrij. Wat natuurlijk ook ideaal is.”

Kokall Kozijnen en Bouw heeft niet alleen nieuwe kozijnen geleverd en geplaatst bij familie de Graaf. Annemaret: “Naast de zwarte aluminium kozijnen hebben we bij Kokall ook nieuwe steellook binnendeuren, schuifdeuren richting de tuin en Lamella raamdecoratie uitgezocht. We zijn er heel blij mee en het is echt een prachtig geheel geworden”

Kwalitatieve producten en ervaren personeel

Op de vraag waarom familie de Graaf voor Kokall heeft gekozen, zegt Annemaret lachend: “Ik kon natuurlijk niet anders, met mijn vader en broer die de zaak runnen. Maar omdat ik Kokall zo goed ken, weet ik ook dat ze alleen maar kwalitatieve producten verkopen. Het is even een investering, maar dan weet je wel dat je er jarenlang plezier van hebt. En ik weet ook wat voor een personeel er bij Kokall rondloopt. De meeste monteurs werken er al jaren: dat geeft ons het vertrouwen dat het goed komt. En aangezien Kokall nu ook onze hoofdaannemer was, hoefden wij ons niet te bemoeien met de planning en leveranciers. Al het geregel konden we nu loslaten. Geen verbouwstress, maar zeker weten dat het goedkomt. Ik ben dan ook super tevreden over hoe het allemaal gegaan is en met de kwaliteit die Kokall geleverd heeft!”

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Neem dan contact met ons op!

Wil jij ook kunststof kozijnen?

Maak snel een afspraak!