Altijd genieten op het terras
van de familie Koelewijn

Toen de familie Koelewijn hun nieuwe huis in Bunschoten-Spakenburg liet ontwerpen en bouwen, werden in en rondom het huis gezellige ruimtes gecreëerd. Van die ruimtes waar je een lange avond kunt zitten met vrienden, in comfortabele kussens en met een lekker hapje en drankje.

Maak een afspraak

Zo ook buiten onder de veranda. Een prachtige plek waar de 2 zoons samen met hun vrienden kunnen verzamelen voor ze op stap gaan of om gewoon lekker een avondje te ‘chillen’.
Mevrouw Koelewijn vertelt: “de jongens zitten toch liever alleen met hun vrienden en vriendinnen dan dat wij als ouders erbij zijn. Buiten hebben ze daarvoor de ruimte. Iedereen is welkom, en daar wordt gebruik van gemaakt ook! Kortgeleden heeft 1 van de jongens hier nog een verjaardag gehouden en hadden we er met een bar een kleine feestlocatie van gemaakt.”
Naarmate het vroeger donker wordt en het buiten frisser wordt, is het niet meer zo lekker om buiten te zitten. En daarom zocht de fam. Koelewijn naar een oplossing, die ze bij Kokall Kozijnen en Bouw vonden.

Warm zitten in de tuin

“Toch het gevoel hebben dat je buiten zit, maar ondertussen geen tocht en kou voelen, dat is wat we zochten. Bij Kokall Kozijnen en Bouw hielpen ze ons goed, luisterden ze naar onze wensen en adviseerden ze ons waar we dat wilden. De Solarlux SL-20 terrasbeglazing bleek perfect aan te sluiten op onze wensen. Hiermeek blijft de warmte van de terrasverwarming lekker binnen. Dankzij de volglazen elementen van boven tot onder zijn er geen profielen in het zicht en kan er evengoed van de tuin genoten worden” vertelt mevrouw Koelewijn enthousiast.
Bij het monteren is er dan ook rekening gehouden met een minimale overgang tussen binnen en buiten. De rails steken maar een paar millimeter boven de terrastegels uit.

Soepele samenwerking

Na het inmeten en de levering van de elementen werd de terrasbeglazing, die ook uitstekend kan fungeren als balkonbeglazing, vakkundig gemonteerd. Dit verliep soepel door de monteurs van Kokall Kozijnen en Bouw en altijd met het oog op een uitstekend eindresultaat voor de klant, zoals je dat mag verwachten van professionals. “We hebben er geen omkijken naar gehad” vertelt mevrouw tenslotte. “Het enige wat we hoefden uit te zoeken was de kleur van de profielen, de rest heeft Kokall Kozijnen en Bouw ons uit handen genomen zodat wij ons nergens druk om hoefden te maken. We zijn zeer tevreden en genieten nog elke dag van de buitenruimte. Het is tenslotte toch een hoop extra leefruimte die je er dankzij zo’n glazen wand bij krijgt. En als het warm wordt? Dan zetten we de terrasbeglazing wagenwijd open en heten we een lekker zomerbriesje hartelijk welkom.”

Wil jij ook terrasbeglazing?

Maak snel een afspraak!