test

“Bij Kokall konden al onze wensen worden gerealiseerd!”

Welkom in de wereld van
Familie de Graaf

De familie De Graaf woont in een hoekwoning in Bunschoten-Spakenburg. Deze jaren zestig woning was tot voor kort van beneden tot boven voorzien van houten kozijnen. Om van het onderhoud af te zijn, besloot de familie in één keer alles te vervangen voor kunststof kozijnen. In dit interview vertelt Dirk de Graaf hoe hij bij Kokall Kozijnen en Bouw terecht kwam en waarom hij vooral de service top vindt.

Ook interesse in onze producten?

VRAAG ADVIESGESPREK AAN

Kokall Kozijnen in
antracietgrijs

Omdat het hout op enkele plekken begon te rotten en hij graag van het schilderwerk af wilde zijn, besloten Dirk en zijn vrouw om alles in één keer te vervangen. “Voordat we bij Kokall kwamen, hebben we ook gepraat met een andere leverancier”, vertelt Dirk. “Beneden hebben we in de voor- en achtergevel een heel groot raam van 120 kg en daar werd meteen van gezegd dat dat kozijn in drie delen gemaakt moest worden, zodat het nieuwe glas niet zo zwaar zou zijn. Dit wilden wij niet en daarom zijn we verder gaan kijken. Mijn schoonouders hebben de deuren ook bij Kokall vandaan en zodoende zijn we daar terecht gekomen. Bij die andere leverancier werd vooral gepraat over wat er allemaal niét kon of mooi was, maar bij Kokall kon alles! Na een adviesgesprek in de showroom hebben we gekozen voor kunststof kozijnen in antracietgrijs.”

Alles verliep
volgens planning

Naast alle kozijnen beneden, boven en van de dakkapel heeft de familie De Graaf ook de voor- en achterdeur laten vervangen door kunststof deuren en is de dakkapel aan de buitenkant opnieuw bekleed. Alle ramen zijn voorzien van plisségordijnen die door middel van een magneetstrip bevestigd zijn. Dirk: “In totaal zijn de jongens ongeveer twee weken bezig geweest en alles verliep volgens planning. Iedere dag werd alles netjes opgeruimd, dit was perfect geregeld. Het grote achterraam is met behulp van een kraan door de woonkamer gehesen en daarna is het raam aan de voorkant erin gezet. Ik vind de service van Kokall echt top. Niet teveel gedoe er omheen. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg! Als je belt, staan ze klaar voor je. Ik had zelf een brievenbus en een bel gekocht en die hebben de jongens netjes voor me opgehangen. Dat was geen enkel probleem. Deze week kwamen er nog een hordeur en cilinderslot binnen, dat wordt er ook nog allemaal ingezet. Het was een hele prettige samenwerking.”

Ook interesse in kunststof kozijnen?
Maak een afspraak

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.