test

“Kokall adviseerde ons om Inblindz te plaatsen. Voor ons de ideale oplossing.”

Welkom bij de
familie Zwaan

De familie Zwaan uit Bunschoten-Spakenburg had een dilemma: gaan we het huis verbouwen óf gaan we verhuizen? Zij besloten het huis te verbouwen en (verder) uit te bouwen. Dit betekende onder andere nieuwe kozijnen, maar óok nieuwe raamdecoratie. Om dit te realiseren, koos de familie voor Kokall Kozijnen en Bouw. Benieuwd naar het prachtige resultaat én hoe zij in de wereld van Kokall zijn verwelkomd en begeleid? Lees en bekijk het in dit interview.

Ook interesse in onze producten?

VRAAG ADVIESGESPREK AAN

Nieuwe kozijnen voor de uitbouw

Voordat de familie Zwaan bij Kokall terecht kwam, werkten zij al twee jaar met een bouwbedrijf om plannen te maken voor de verbouwing. Eerst was het idee om maar een klein stuk uit te bouwen, maar de plannen werden steeds groter en groter. Dat was best spannend: “We hebben destijds verschillende tekeningen laten maken van ons huis, om te zien wat er allemaal met de ruimte mogelijk was. Op een gegeven moment hebben we de knoop doorgehakt en is de uitbouw geplaatst.” Vervolgens heeft dit bouwbedrijf hen geadviseerd om contact op te nemen met Kokall voor het maken en plaatsen van de kozijnen. “Dit vonden wij direct een goed idee! Henrik Kok is ook een klant van ons, waardoor wij hem al kenden, én wij werken graag met mensen uit ons eigen dorp. Daarom hebben wij voor Kokall gekozen.”

 

Aluminium kozijnen en Inblindz

Na een bezoek aan de showroom besloten zij niet alleen om strakke, mat zwarte aluminium kozijnen door Kokall te laten maken en plaatsen, maar ook de raamdecoratie. De keuze valt uiteindelijk op elektrische Inblindz met jaloezieën tussen het glas. Elektrisch omdat het hoge ramen zijn en het anders erg lang duurt om ze op en neer te halen. Het bijkomend voordeel daarvan is dat er meerdere elementen tegelijk kunnen worden bediend. Maar er was nóg een belangrijke reden om te kiezen voor elektrisch: “Door de uitbouw hebben wij nu een breed uitzicht over de polder en schijnt er de hele dag zonlicht naar binnen. Voorheen hingen er zonneschermen, maar dat ging niet altijd goed met de wind vanuit de polder. We kregen toen het advies van Kokall om Inblindz te plaatsen. Voor ons de ideale oplossing.”

Goed advies en oplossingsgericht

Tot slot, hoe is de samenwerking verlopen? “Heel soepel! Kokall heeft ons goed geadviseerd en met de Inblindz de perfecte oplossing geboden. En ook toen het even tegenzat, dacht Kokall goed met ons mee. De ramen moesten namelijk uit Italië komen, maar door corona liep dit ruim een maand vertraging op. De fabrieken daar lagen helemaal stil! Omdat we niet zo lang zonder ramen wilden zitten, heeft Kokall dit opgelost met tijdelijke noodglas. Nadat de definitieve Inblindz-ruiten werden geleverd, heeft Kokall deze in samenwerking met de aannemer en de installateur zo snel als het kon vakkundig geplaatst en aangesloten. Wij zijn heel tevreden met de samenwerking en het resultaat!”

Benieuwd wat wij kunnen betekenen bij de (ver)bouw of renovatie van uw huis? Voel u welkom in de wereld van Kokall! Bezoek onze showroom of maak hier vrijblijvend aan afspraak voor een adviesgesprek.

Ook interesse in aluminium kozijnen?
Maak een afspraak

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.