test

GEVEL

Aluminium kozijnen

 

U bent op zoek naar kozijnen met strakke lijnen en slanke profielen? Dan zijn aluminium kozijnen wellicht een goede optie voor u. Bij ons kunt u terecht voor aluminium kozijnen van Reynaers. De Reynaers aluminium kozijnen zijn prima geschikt om uw woning die moderne uitstraling te geven. Daarnaast lenen ze zich uitstekend voor het toepassen in utiliteitsgebouwen.

Welkom in de wereld van Reynaers aluminium kozijnen

Wanneer u bij Kokall kiest voor aluminium kozijnen dan passen wij de Reynaers profielseries toe. Reynaers ontwikkelt en produceert al meer dan 40 jaar aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen in nauwe samenwerking met architecten, woningbouwverenigingen en gevelbouwers. 

De ramen, deuren, schuifpuien en zelfs vouwwanden kenmerken zich door strakke profielen met hoogwaardig hang- en sluitwerk. Dankzij de nieuwste technieken kunnen zeer hoge isolatiewaardes worden behaald. De kwaliteitsstandaard van Reynaers is zeer hoog te noemen, we garanderen u dan ook uitstekende puien welke u jarenlang plezier en comfort opleveren.

Prijsindicatie ontvangen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Reynaers SL-38

SL 38 is een sterk geïsoleerd systeem met strakke profielen. De profielen met een slanke stalen look zijn de perfecte oplossing als alternatief voor stalen kozijnen.

Reynaers CS-77

CS 77 is een hoogisolerend raamsysteem dat voldoet aan de huidige eisen op het gebied van isolatie, stabiliteit en veiligheid. Met dit systeem kunnen ramen gerealiseerd worden met een isolatiewaarde (Uf) lager dan 1.65 W/m²K. Het systeem is dan ook uitermate geschikt voor drievoudige beglazing.

Reynaers CP130-(LS)

Het schuif- en hefschuifsysteem CP 130-(LS) combineert een groot aantal mogelijkheden met uitstekende prestaties. Deze serie is met oog voor detail uitgewerkt en heeft een slanke middenstijl en onderdorpel. Grote glasoppervlakken en hoge schuifdeuren zijn geen probleem voor deze schuifpui!

Vorige
Volgende

Offerte aanvragen

Laat u inspireren
door onze projecten

Fam. Zwaan

Aluminium kozijnen

De familie Zwaan uit Bunschoten-Spakenburg had een dilemma: gaan we het huis verbouwen óf gaan we verhuizen? Zij besloten het huis te verbouwen en (verder) uit te bouwen. Dit betekende onder andere nieuwe kozijnen, maar óok nieuwe raamdecoratie. Om dit te realiseren, koos de familie voor Kokall Kozijnen en Bouw. Benieuwd naar het prachtige resultaat én hoe zij in de wereld van Kokall zijn verwelkomd en begeleid? Lees en bekijk het in dit interview.

Lees het project

Fam. van den Hoogen

Kunststof dakkapel

Fam. de Graaf – Kok

Aluminium kozijnen

Fam. de Vries

Solarlux vouwwand en aluminium kozijnen

Ontdek
de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw in onze showroom

Wilt u de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw ontdekken? U bent van harte welkom in onze showroom! Ook zonder afspraak. Wilt u een gericht adviesgesprek? Dat kan. Check dan eerst even in door een adviesgesprek aan te vragen!

Klik hier voor het aanvragen van uw adviesgesprek