test

ACCESSOIRES

Raamhorren

 

Wanneer u er van houdt uw huis lekker door te luchten en de ramen en/of deuren een tijdje open te zetten, zijn horren geen overbodige luxe. Hiermee houdt u ongewenste insecten en bladeren buiten de deur én daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om met speciaal gaas pollen te weren.

Verschillende horren

Voor elke raam- of deuropening is wel een hor te verkrijgen! Of uw raam nu naar binnen of naar buiten opent. Zo is er de inzethor, het meest populaire horsysteem. De inzethor is speciaal gemaakt voor kunststof- en houten draaikiepramen. Zonder boren of schoeven kan u de hor in het kozijn plaatsen. Ook kunt u kiezen voor een inzetrolhor, met als bijzonderheid dat u de mogelijkheid heeft om de hor te openen en te sluiten zonder dat u de hor uit het raam hoeft te halen. Middels een rolsysteem met een trekveer blijft het gaas strak gespannen staan en kunt u met een simpele beweging het gaas open of sluiten.

Prijsindicatie ontvangen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Offerte aanvragen

Laat u inspireren
door onze projecten

Fam. Zwaan

Aluminium kozijnen

De familie Zwaan uit Bunschoten-Spakenburg had een dilemma: gaan we het huis verbouwen óf gaan we verhuizen? Zij besloten het huis te verbouwen en (verder) uit te bouwen. Dit betekende onder andere nieuwe kozijnen, maar óok nieuwe raamdecoratie. Om dit te realiseren, koos de familie voor Kokall Kozijnen en Bouw. Benieuwd naar het prachtige resultaat én hoe zij in de wereld van Kokall zijn verwelkomd en begeleid? Lees en bekijk het in dit interview.

Lees het project

Fam. van den Hoogen

Kunststof dakkapel

Fam. de Graaf – Kok

Aluminium kozijnen

Fam. de Vries

Solarlux vouwwand en aluminium kozijnen

Ontdek
de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw in onze showroom

Wilt u de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw ontdekken? U bent van harte welkom in onze showroom! Ook zonder afspraak. Wilt u een gericht adviesgesprek? Dat kan. Check dan eerst even in door een adviesgesprek aan te vragen!

Klik hier voor het aanvragen van uw adviesgesprek