test

DAK & ZOLDER

Velux dakvensters

 

Een VELUX dakraam is een begrip. VELUX levert al meer dan 60 jaar kwalitatief hoogwaardige dakramen. Dankzij een VELUX dakraam kunt u genieten van heel veel daglicht, frisse lucht en een groots uitzicht. Kortom, de perfecte omstandigheden om van uw zolder een werkruimte of slaapkamer te maken.

Welkom in de wereld van Velux dakvensters

Uw zolder in 1 klap voorzien van meer daglicht of ventilatie? Kies dan voor VELUX dakvensters. Een prachtige oplossing. Waar het ooit begonnen is met dat enkele dakraam in één maat en met één bedieningsmethode en scharnierpunt, heeft u nu een ruime keuze. 

Als dealer van Velux kunnen we u al die soorten Velux dakvensters en bijbehorende originele Velux accessoires, zoals raamdecoraties, raamhorren en rolluiken aanbieden. En natuurlijk worden deze door onze eigen montagedienst vakkundig gemonteerd en afgewerkt!

Wilt u met eigen ogen de dakramen zien, bedienen en de mogelijkheden met ons doornemen? Vraag dan een adviesgesprek aan!

Prijsindicatie ontvangen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Tuimelvensters

Frisse lucht in een handomdraai met het VELUX tuimelvenster. Een tuimelvenster is eenvoudig te bedienen, zelfs als er meubels onder staan. De innovatieve bedieningshandgreep aan de bovenkant zorgt ervoor dat het raam lager geplaatst kan worden dan een vergelijkbaar raam met bediening aan de onderzijde. U heeft een fantastisch uitzicht als u staat en als u zit.

Uitzettuimelvensters

  • Opent traploos tot een hoek van 45° ten opzichte van de dakhelling. Het scharnierpunt ligt hierbij aan de bovenzijde
  • Ongehinderd uitzicht
  • Kan 180° om zijn as tuimelen (schoonmaakstand)

Een zolder is niet af als u niet kunt profiteren van een fantastisch vrij uitzicht. Met VELUX uitzettuimelvensters is dit fantastische en onbelemmerde uitzicht beschikbaar. Uitzettuimelvensters scharnieren aan de bovenzijde en openen boven uw hoofd. Zo kunt u ongestoord genieten van uw uitzicht over stad en land.

INTEGRA® dakramen

  • Op afstand te bedienen dakramen
  • Elektrisch (op netstroom of zonne-energie)
  • Voor frisse lucht, een optimaal wooncomfort en veiligheid

Wilt u ultiem wooncomfort? Dan zijn de op afstand te bedienen VELUX INTEGRA® dakramen het antwoord. Deze dakramen worden geleverd met een VELUX INTEGRA® wandbediening. Hiermee bedient u uw VELUX INTEGRA® dakraam. De standaard regensensor sluit uw dakraam tot op de ventilatiestand bij de eerste druppels regen. Zo weet u zeker dat uw interieur niet nat regent wanneer u ventileert.

Vorige
Volgende

Offerte aanvragen

Laat u inspireren
door onze projecten

Fam. Zwaan

Aluminium kozijnen

De familie Zwaan uit Bunschoten-Spakenburg had een dilemma: gaan we het huis verbouwen óf gaan we verhuizen? Zij besloten het huis te verbouwen en (verder) uit te bouwen. Dit betekende onder andere nieuwe kozijnen, maar óok nieuwe raamdecoratie. Om dit te realiseren, koos de familie voor Kokall Kozijnen en Bouw. Benieuwd naar het prachtige resultaat én hoe zij in de wereld van Kokall zijn verwelkomd en begeleid? Lees en bekijk het in dit interview.

Lees het project

Fam. van den Hoogen

Kunststof dakkapel

Fam. de Graaf – Kok

Aluminium kozijnen

Fam. de Vries

Solarlux vouwwand en aluminium kozijnen

Ontdek
de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw in onze showroom

Wilt u de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw ontdekken? U bent van harte welkom in onze showroom! Ook zonder afspraak. Wilt u een gericht adviesgesprek? Dat kan. Check dan eerst even in door een adviesgesprek aan te vragen!

Klik hier voor het aanvragen van uw adviesgesprek