test

GEVEL

Hardhouten kozijnen

 

Hardhouten kozijnen kunnen geheel naar wens worden uitgevoerd. Bent u op zoek naar kozijnen met klassieke details of wilt u een naar buiten draaiend raam ombouwen tot draaikiepraam? Zoekt u bijzonder timmerwerk of worden er extra eisen gesteld aan de uitstraling van de houten kozijnen, ramen, deuren en puien? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Welkom in de wereld van hardhouten kozijnen

Op zoek naar specifieke deuren, ramen, kozijnen of puien in hout? Wij maken het graag voor u. Van jaren ’30-uitstraling tot design. Samen met onze timmerfabriek stellen wij de hoogste eisen aan gebruiksgemak, originele detaillering en uitstraling. De kozijnen kunnen dan ook gemaakt worden in elke gewenste stijl of detaillering.

Voor geveltoepassingen zijn de kozijnen uitsluitend uitgevoerd in hoogwaardig hardhout, desgewenst met een FSC®-keurmerk of met duurzame alternatieven zoals Accoya.

Wij bieden u het totaalpakket: van inmeten tot en met montage met eigen mensen. De kozijnen kunnen beglaasd aangeleverd worden en eventueel zelfs afgespoten in kleur.

Meer weten over hardhouten kozijnen?

VRAAG ADVIESGESPREK AAN

Laat u inspireren
door onze projecten

Fam. Zwaan

Aluminium kozijnen

De familie Zwaan uit Bunschoten-Spakenburg had een dilemma: gaan we het huis verbouwen óf gaan we verhuizen? Zij besloten het huis te verbouwen en (verder) uit te bouwen. Dit betekende onder andere nieuwe kozijnen, maar óok nieuwe raamdecoratie. Om dit te realiseren, koos de familie voor Kokall Kozijnen en Bouw. Benieuwd naar het prachtige resultaat én hoe zij in de wereld van Kokall zijn verwelkomd en begeleid? Lees en bekijk het in dit interview.

Lees het project

Fam. van den Hoogen

Kunststof dakkapel

Fam. de Graaf – Kok

Aluminium kozijnen

Fam. de Vries

Solarlux vouwwand en aluminium kozijnen

Bezoek
onze showroom

Bij Kokall Kozijnen en Bouw staat u als klant centraal, luisteren we
naar uw wensen en geven we u een goed advies.

Om de gezondheid van ons personeel en onze klanten te waarborgen, is onze showroom nog steeds alleen geopend op afspraak. Een afspraak maken kan telefonisch (033 – 298 84 39), per mail via info@kokall.nl of via de website.

Klik hier voor het aanvragen van uw adviesgesprek