test

GEVEL

Keralit gevelbekleding

 

Met de producten van Keralit zorgt u goed voor uw woning én voor u zelf. Keralit materialen zijn namelijk niet alleen erg mooi, maar ook onverwoestbaar. Het basismateriaal van de Keralit panelen bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Een woning met Keralit gevel- en dakrandpanelen heeft een blijvend mooie afwerking.

Welkom in de wereld van Keralit gevel- en dakrandpanelen

Kiest u voor Keralit, dan kiest u voor een duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding welke gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. 

Keralit gevel- en dakrandpanelen worden geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en zijn onderhoudsarm. In onze showroom kunnen wij u alle opties en kleuren uitgebreid laten zien. Keralit is gezien de vele mogelijkheden uitermate geschikt om toe te passen bij gevelrenovatie van uw woning of (bedrijfs)pand.

Wilt u zelf een stuk Keralit thuis ontvangen om de kleur te bepalen of de kwaliteit met eigen ogen te zien? Wij bieden u hieronder de mogelijkheid aan om Keralit kleurmonsters te bestellen. Scrollt u naar beneden en vul eenvoudig de gewenste kleuren in. De monsterstukken worden vervolgens per post naar u verzonden!

Prijsindicatie ontvangen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Sponningdeel 143

Smalle panelen 143 mm

Horiziontaal & verticaal

37 kleuren

Sponningdeel 190

Brede panelen 190 mm

Horizontaal & verticaal

17 kleuren

Potdeksel 177

Overlappende panelen

Horizontaal

17 kleuren

Vorige
Volgende

Offerte aanvragen

Laat u inspireren
door onze projecten

Fam. Zwaan

Aluminium kozijnen

De familie Zwaan uit Bunschoten-Spakenburg had een dilemma: gaan we het huis verbouwen óf gaan we verhuizen? Zij besloten het huis te verbouwen en (verder) uit te bouwen. Dit betekende onder andere nieuwe kozijnen, maar óok nieuwe raamdecoratie. Om dit te realiseren, koos de familie voor Kokall Kozijnen en Bouw. Benieuwd naar het prachtige resultaat én hoe zij in de wereld van Kokall zijn verwelkomd en begeleid? Lees en bekijk het in dit interview.

Lees het project

Fam. van den Hoogen

Kunststof dakkapel

Fam. de Graaf – Kok

Aluminium kozijnen

Fam. de Vries

Solarlux vouwwand en aluminium kozijnen

Ontdek
de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw in onze showroom

Wilt u de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw ontdekken? U bent van harte welkom in onze showroom! Ook zonder afspraak. Wilt u een gericht adviesgesprek? Dat kan. Check dan eerst even in door een adviesgesprek aan te vragen!

Klik hier voor het aanvragen van uw adviesgesprek