test

GEVEL

Vouw- en schuifwanden

 

Solarlux vouwwanden bieden u de mogelijkheid 2 ruimtes gemakkelijk met elkaar te verbinden. Een 5 meter brede vouwwand laat zich moeiteloos samenvouwen tot een pakket van 80 centimeter. Een mooi alternatief voor bijvoorbeeld een schuifpui met het voordeel dat u de gehele achterwand kan openen. Dat is nog eens de tuin bij de woning trekken!

Welkom in de wereld van Solarlux vouw- en schuifwanden

De Solarlux glazen vouwwanden van aluminium of hout zijn veelzijdig toepasbaar. Zo kan u een vouwwand plaatsen tussen 2 binnenruimtes, maar ook als geïsoleerd systeem in uw buitengevel. 

 Kenmerkend voor de Solarlux vouwwanden zijn de zeer slanke aanzichtsbreedtes van de profielen, in gesloten toestand kunnen 2 aan elkaar sluitende delen tot slechts 99 mm in de aanzichtsbreedte worden gemaakt. 

De puien worden gemaakt met zeer hoogwaardig RVS hang- en sluitwerk. Alle vouwwanden kunnen worden uitgevoerd met een gecertificeerde inbraakwerendheid volgens de inbraakwerendheidstest RC2 conform de nieuwste Europese norm.

Wilt u zelf beleven hoe deze uitstekende vouwwanden werken? Vraag een adviesgesprek aan in onze showroom en probeer het zelf uit!

Prijsindicatie ontvangen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Ecoline

Niet al te grote vouw- schuifdelen en HR++ glas? Dan is het Ecoline-systeem de beste keuze. Een inbouwdiepte van 67mm en daarnaast een slanke aanzichtsbreedte. De vorm maakt uiterst slanke profielen mogelijk – zelfs bij grote vleugels en hoge vleugelgewichten.

Highline

De grotere broer van de Ecoline is de Highline vouwwand. Hetzelfde aangezicht met slanke stijlen, maar: geschikt voor bredere deuren, profielen gemaakt voor triple glas en daardoor helemaal voorbereid op de zwaardere deurgewichten. Dankzij de profielen met inbouwdiepte van 84mm kan dit systeem bijna alles aan.

Woodline / Combiline

De voordelen van de Ecoline of Highline, maar de warme uitstraling van houten profielen; het is mogelijk met de Woodline. De vouwwand die wordt gemaakt uit een ruime keuze van houtsoorten.

Binnen hout en buiten onderhoudsarm aluminium? Ook geen probleem, daarvoor bieden wij de Solarlux Combiline, waarbij de buitenkanten van de houten profielen met aluminium zijn bekleedt.

Vorige
Volgende

Offerte aanvragen

Laat u inspireren
door onze projecten

Fam. Zwaan

Aluminium kozijnen

De familie Zwaan uit Bunschoten-Spakenburg had een dilemma: gaan we het huis verbouwen óf gaan we verhuizen? Zij besloten het huis te verbouwen en (verder) uit te bouwen. Dit betekende onder andere nieuwe kozijnen, maar óok nieuwe raamdecoratie. Om dit te realiseren, koos de familie voor Kokall Kozijnen en Bouw. Benieuwd naar het prachtige resultaat én hoe zij in de wereld van Kokall zijn verwelkomd en begeleid? Lees en bekijk het in dit interview.

Lees het project

Fam. van den Hoogen

Kunststof dakkapel

Fam. de Graaf – Kok

Aluminium kozijnen

Fam. de Vries

Solarlux vouwwand en aluminium kozijnen

Ontdek
de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw in onze showroom

Wilt u de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw ontdekken? U bent van harte welkom in onze showroom! Ook zonder afspraak. Wilt u een gericht adviesgesprek? Dat kan. Check dan eerst even in door een adviesgesprek aan te vragen!

Klik hier voor het aanvragen van uw adviesgesprek