test

GEVEL

WERU kunststof kozijnen

 

Wie Kokall zegt, zegt WERU en wie WERU zegt, zegt Kokall. Al sinds onze oprichting in 1992 werken wij naar volle tevredenheid met het Duitse topmerk WERU: hoogwaardige kozijnen van Duitse kwaliteit voor een eerlijke prijs. Als 1 van de grootste WERU-dealers in Nederland hebben wij de kennis, kunde en jarenlange ervaring in huis om u te voorzien van een passend advies op het gebied van WERU kozijnen. 

Welkom in de wereld van WERU kozijnen

WERU is een begrip voor ramen en deuren met de hoogste kwaliteit. En dat vanaf het eerste productidee tot aan de laatste kwaliteitscontrole. Al tientallen jaren verovert WERU de wereld met de kwaliteitskozijnen die dagelijks nog gemaakt worden. WERU produceert elk raam en iedere deur naar uw individuele wens.
Volgens de laatste techniek, maar met de ambachtelijke “hand van de meester” en gecontroleerd door de gerenommeerde keuringsinstituten zoals KOMO/SKG. Kiest u voor WERU dan kiest u voor jarenlang plezier van uw kozijnen. Samen met WERU verzorgen wij een vakkundige montage én niet geheel onbelangrijk: een uitstekende nazorg en service.

Prijsindicatie ontvangen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

WERU Online showroom

Welk type kozijn past bij uw woning?
Blij worden van een hefschuifpui?
De juiste terras- of achterdeur?
Vorige
Volgende

Offerte aanvragen

Laat u inspireren
door onze projecten

Fam. Zwaan

Aluminium kozijnen

De familie Zwaan uit Bunschoten-Spakenburg had een dilemma: gaan we het huis verbouwen óf gaan we verhuizen? Zij besloten het huis te verbouwen en (verder) uit te bouwen. Dit betekende onder andere nieuwe kozijnen, maar óok nieuwe raamdecoratie. Om dit te realiseren, koos de familie voor Kokall Kozijnen en Bouw. Benieuwd naar het prachtige resultaat én hoe zij in de wereld van Kokall zijn verwelkomd en begeleid? Lees en bekijk het in dit interview.

Lees het project

Fam. van den Hoogen

Kunststof dakkapel

Fam. de Graaf – Kok

Aluminium kozijnen

Fam. de Vries

Solarlux vouwwand en aluminium kozijnen

Ontdek
de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw in onze showroom

Wilt u de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw ontdekken? U bent van harte welkom in onze showroom! Ook zonder afspraak. Wilt u een gericht adviesgesprek? Dat kan. Check dan eerst even in door een adviesgesprek aan te vragen!

Klik hier voor het aanvragen van uw adviesgesprek