test

TERRAS EN BALKON

Balkon- en terrasbeglazing

 

Uw balkon of terrasoverkapping is een prachtig stuk buitenverblijf waar u graag gebruik van zou maken. Maar wind en regen gooien al snel roet in het eten. Zonde, want zo benut u uw balkon of overdekt terras niet optimaal! Daar bieden wij u oplossingen voor.

Welkom in de wereld van Solarlux balkon- en terrasbeglazing

De Solarlux balkon- en terrasbeglazingen zijn niet onder de indruk van weer en wind. De transparante, ongeïsoleerde beglazingen toveren uw balkon naar wens om tot een luchtig zitje in de buitenlucht of een beschutte ruimte. Dankzij de systemen die voor een groot gedeelte uit puur glas bestaan, behoudt u het open karakter van uw balkon of terras. Bijkomend voordeel: met de Solarlux systemen van glas beschermt u op uw balkon niet alleen tegen weersomstandigheden als wind, regen en kou, maar ook tegen lawaai.

 Welke oplossing voor uw balkon het meest geschikt is, hangt af van de situatie en natuurlijk van uw wensen. Schuif-draaisystemen kunnen helemaal worden geopend en als compact pakket opzij worden gedraaid, schuifsystemen worden in maximaal vijf sporen geleid en zijn zeer eenvoudig te bedienen.

Wij bieden u voor elke wens het juiste systeem en adviseren u graag! Maak nu een afspraak in voor een adviesgesprek en we kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw buitenverblijf.

Prijsindicatie ontvangen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vorige
Volgende

Offerte aanvragen

Laat u inspireren
door onze projecten

Fam. Zwaan

Aluminium kozijnen

De familie Zwaan uit Bunschoten-Spakenburg had een dilemma: gaan we het huis verbouwen óf gaan we verhuizen? Zij besloten het huis te verbouwen en (verder) uit te bouwen. Dit betekende onder andere nieuwe kozijnen, maar óok nieuwe raamdecoratie. Om dit te realiseren, koos de familie voor Kokall Kozijnen en Bouw. Benieuwd naar het prachtige resultaat én hoe zij in de wereld van Kokall zijn verwelkomd en begeleid? Lees en bekijk het in dit interview.

Lees het project

Fam. van den Hoogen

Kunststof dakkapel

Fam. de Graaf – Kok

Aluminium kozijnen

Fam. de Vries

Solarlux vouwwand en aluminium kozijnen

Ontdek
de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw in onze showroom

Wilt u de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw ontdekken? U bent van harte welkom in onze showroom! Ook zonder afspraak. Wilt u een gericht adviesgesprek? Dat kan. Check dan eerst even in door een adviesgesprek aan te vragen!

Klik hier voor het aanvragen van uw adviesgesprek