test

TERRAS EN BALKON

Terrasoverkappingen

 

Het hele jaar door een zomers gevoel beleven, het kan met de terrasoverkappingen en terraskamers van Solarlux. Deze bieden u én openheid én beschutting. De overkappingen zijn uit te voeren als een losstaande terrasoverkapping, maar ook als terraskamer door deze af te sluiten met een terrasbeglazing of schuif- en vouwwanden.

SOLARLUX terrasoverkappingen

Het hele jaar door een zomers gevoel beleven, het kan met de terrasoverkappingen en terraskamers van Solarlux. Deze bieden u én openheid én beschutting. De overkappingen zijn uit te voeren als een losstaande terrasoverkapping, maar ook als terraskamer door deze af te sluiten met een terrasbeglazing of schuif- en vouwwanden. Bij mooi weer opent u de glaselementen en geniet u van de buitenlucht. Bij wind en regen zit u beschut. Ongeacht het weer geniet u altijd van uw tuin.

De terrasoverkappingen en terraskamers zijn uit te breiden met accessoires, zoals een design waaronder energiezuinige, dimbare LED-verlichting. Een externe zonwering kan ook uitstekend op de liggers worden bevestigd. Hiermee kunnen wij aan veel van uw wensen voldoen.

Prijsindicatie ontvangen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vorige
Volgende

Offerte aanvragen

Laat u inspireren
door onze projecten

Fam. Zwaan

Aluminium kozijnen

De familie Zwaan uit Bunschoten-Spakenburg had een dilemma: gaan we het huis verbouwen óf gaan we verhuizen? Zij besloten het huis te verbouwen en (verder) uit te bouwen. Dit betekende onder andere nieuwe kozijnen, maar óok nieuwe raamdecoratie. Om dit te realiseren, koos de familie voor Kokall Kozijnen en Bouw. Benieuwd naar het prachtige resultaat én hoe zij in de wereld van Kokall zijn verwelkomd en begeleid? Lees en bekijk het in dit interview.

Lees het project

Fam. van den Hoogen

Kunststof dakkapel

Fam. de Graaf – Kok

Aluminium kozijnen

Fam. de Vries

Solarlux vouwwand en aluminium kozijnen

Ontdek
de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw in onze showroom

Wilt u de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw ontdekken? U bent van harte welkom in onze showroom! Ook zonder afspraak. Wilt u een gericht adviesgesprek? Dat kan. Check dan eerst even in door een adviesgesprek aan te vragen!

Klik hier voor het aanvragen van uw adviesgesprek