test

BLOG

Waarom kiezen voor Keralit gevelbekleding?

Benieuwd of Keralit gevelbekleding iets voor u is en welke voordelen het heeft? Lees dan snel verder!

U wilt uw gevel bekleden. Om warmteverlies tegen te gaan? Of omdat uw gevel gewoonweg aan vervanging toe is? Misschien wilt u uw woning wel een eigen uitstraling geven. De oplossing? Keralit gevelbekleding. Wanneer u kiest voor Keralit, kiest u voor duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding, gemaakt van gerecyclede kunststoffen. Benieuwd of Keralit iets voor u is en welke voordelen het nog meer heeft? Lees dan snel verder!

Wat kost Keralit gevelbekleding gemiddeld per m²?

Dit is één van de meest gestelde vragen. Door de continue prijsveranderingen is hier echter moeilijk antwoord op te geven. De prijzen zijn, bij wijze van spreken, al gedateerd op het moment dat uw gevelbekleding wordt geplaatst. Ook hangen de kosten van Keralit gevelbekleding van meer factoren af dan alleen de prijs per vierkante meter. Denk bijvoorbeeld ook aan de montage- en steigerwerkkosten. En misschien wilt u, als de bestaande gevelbekleding is verwijderd, de isolatie ook direct verbeteren. Na de montage van Keralit is uw gevel voor tientallen jaren klaar. Dit is dus een goed moment om uw woning beter te isoleren en hiermee uw verwarmingskosten blijvend te verlagen. Om u geen verkeerde prijsindicatie te geven, adviseren wij u om vrijblijvend een adviesgesprek in te plannen. Zo weet u precies met welke kosten u te maken krijgt. Wij werken namelijk niet met standaardprijzen per m², maar maken voor uw project een offerte op maat.

De voordelen

Met de producten van Keralit zorgt u goed voor uw woning én voor uzelf. Keralit materialen zijn namelijk niet alleen erg mooi, maar ook onverwoestbaar. Daarnaast heeft het een blijvend mooie afwerking. De andere voordelen?

  • Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm
  • Het verhoogt de waarde van uw woning
  • Geen gedoe meer met schilderwerk
  • Extreem weerbestendig
  • Veel keuze dankzij verschillende modellen en kleuren
  • Stijlvol systeem met blinde bevestiging (geen schroeven in het zicht)
  • Zeer duurzaam
  • 10 jaar garantie op materialen én montage

Hoe onderhoud ik Keralit gevelbekleding?

In principe heeft Keralit geen onderhoud nodig, maar wij adviseren wel om de bekleding schoon te houden. Niet alleen voor de uitstraling, maar ook voor het behoud van de kwaliteit. Dit kunt u zelf of door een reinigingsbedrijf laten doen. Bent u van plan om het zelf te doen en kunt u er goed bij? Maak de gevelbekleding dan minimaal twee keer per jaar schoon met een sopje en doekje of maak gebruik van een hogedrukspuit. Wij raden – nadrukkelijk – af om een schuurspons of chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken.

Waar moet ik rekening mee houden wanneer ik voor Keralit gevelbekleding kies?

Wanneer u voor Keralit gevelbekleding kiest, heeft u de keuze uit verschillende opties. Keralit gevelbekleding is in drie modellen te verkrijgen. Sponningdeel 143, sponningdeel 190 en potdeksel 177. Elk model is in tal van kleuren verkrijgbaar. Van antraciet tot gebroken wit en van monumentenblauw tot stijlvol zwart. Zelfs de montage kan op meerdere manieren worden uitgevoerd. Zo kunt u de bekleding van uw gevel geheel naar wens ontwerpen en uitvoeren. Dankzij onze eigen monteurs met ervaring in het verwerken van Keralit kiest u voor de combinatie van een prachtig product en vakkundige montage. Kokall Kozijnen en Bouw ontzorgt u volledig hierin!

Wilt u uw gevel bekleden? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Kom dan eens langs in onze showroom of vraag hier vrijblijvend een adviesgesprek aan. Hopelijk zien wij u snel!

Ook interesse in onze producten?

VRAAG ADVIESGESPREK AAN

Meer wereldnieuws

Ontdek
de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw in onze showroom

Wilt u de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw ontdekken? U bent van harte welkom in onze showroom! Ook zonder afspraak. Wilt u een gericht adviesgesprek? Dat kan. Check dan eerst even in door een adviesgesprek aan te vragen!

Klik hier voor het aanvragen van uw adviesgesprek