test

ACCESSOIRES

Velux accessoires

 

Bent u op zoek naar accessoires voor uw VELUX dakvensters, dan bent u bij Kokall Kozijnen en Bouw aan het juiste adres. Als VELUX dealer kunt u bij ons terecht voor het complete assortiment aan accessoires, van rolgordijnen, insectenhorren en rolluiken. Ook nieuwe beglazing, een stangbediening of een onderhoudsset kunt u bij ons verkrijgen.

Montage met geclassificeerde monteurs

Wanneer u nieuwe Velux dakramen laat installeren in uw woning, is er al gauw de behoefte aan passende raamdecoratie. Maar ook voor bestaande Velux dakramen van tientallen jaren oud kunnen wij u nog Velux raamdecoraties leveren!

Prachtig die dakramen: het geeft u veel licht en gevoel van ruimte. Totdat u de ruimte wil verduisteren, de felle zon wil weren of juist iets wil ophangen tegen de inkijk van buitenaf. Wat vooral belangrijk is, is dat het perfect past

op het Velux dakraam en dat het eenvoudig te monteren is. Met de originele Velux accessoires biedt Kokall Kozijnen en Bouw u een zeer groot assortiment aan mogelijkheden, van rolluiken aan de buitenzijde tot plisségordijnen of rolhorren aan de binnenzijde. 

Zoals bij al onze producten worden deze natuurlijk door onze eigen montagedienst vakkundig gemonteerd en afgewerkt!

 

Wilt u met eigen ogen de mogelijkheden zien, voelen en bedienen?  Wij heten u van harte welkom in onze showroom om het samen met u door te nemen. Vraag dan nu snel een adviesgesprek aan!

Prijsindicatie ontvangen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vorige
Volgende

Offerte aanvragen

Laat u inspireren
door onze projecten

Fam. Zwaan

Aluminium kozijnen

De familie Zwaan uit Bunschoten-Spakenburg had een dilemma: gaan we het huis verbouwen óf gaan we verhuizen? Zij besloten het huis te verbouwen en (verder) uit te bouwen. Dit betekende onder andere nieuwe kozijnen, maar óok nieuwe raamdecoratie. Om dit te realiseren, koos de familie voor Kokall Kozijnen en Bouw. Benieuwd naar het prachtige resultaat én hoe zij in de wereld van Kokall zijn verwelkomd en begeleid? Lees en bekijk het in dit interview.

Lees het project

Fam. van den Hoogen

Kunststof dakkapel

Fam. de Graaf – Kok

Aluminium kozijnen

Fam. de Vries

Solarlux vouwwand en aluminium kozijnen

Ontdek
de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw in onze showroom

Wilt u de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw ontdekken? U bent van harte welkom in onze showroom! Ook zonder afspraak. Wilt u een gericht adviesgesprek? Dat kan. Check dan eerst even in door een adviesgesprek aan te vragen!

Klik hier voor het aanvragen van uw adviesgesprek