test

DAK & ZOLDER

Raamdecoraties

 

U hebt of krijgt kunststof kozijnen in uw huis? Of een dakkapel met van die handige draaikiepramen die naar binnen openen? Prachtig! Maar het zorgt met name aan de binnenzijde nog wel eens voor problemen. U wilt uw ramen openen, maar de raamdecoratie zit in de weg. Wat nu?

KeJe Splendid Pliss en Lamella

Naar binnen openende draaikiepramen zijn 1 van de redenen om voor nieuwe (kunststof) kozijnen te gaan. Heerlijk dat u de ramen naar binnen kunt openen om te luchten of om de ramen eenvoudig schoon te maken. Waar bij naar buiten draaiende ramen een rolgordijn geen probleem is, levert dit bij naar binnen openende ramen vaak wel een lastige situatie op. 

Gelukkig zijn er de Keje systemen. Wij bieden u de Splendid Pliss met diverse soorten geplisseerd doek (top-down) en de Lamella met prachtige robuuste aluminium shutters. Een perfecte oplossing voor op uw draaikiepramen! Deze raamdecoraties zijn met magneetband aan de binnenzijde van het kozijn te bevestigen. Dit heeft voor u als voordeel dat schroeven in uw (nieuwe) kunststofaluminium of hardhouten kozijnen niet nodig is! U behoudt uw originele kozijnen en de raamdecoratie sluit naadloos aan.

Zoals bij al onze producten worden deze natuurlijk door onze eigen montagedienst vakkundig gemonteerd en afgewerkt!

Wilt u met eigen ogen de mogelijkheden zien, voelen en bedienen? Wij heten u van harte welkom in onze showroom om het samen met u door te nemen. Vraag dan nu snel een adviesgesprek aan!

Robert van Twillert

033 298 84 39info@kokall.nl

Prijsindicatie ontvangen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

KeJe Splendid Pliss bij Robs Grote Tuinverbouwing

Vorige
Volgende

Offerte aanvragen

Laat u inspireren
door onze projecten

Fam. Zwaan

Aluminium kozijnen

De familie Zwaan uit Bunschoten-Spakenburg had een dilemma: gaan we het huis verbouwen óf gaan we verhuizen? Zij besloten het huis te verbouwen en (verder) uit te bouwen. Dit betekende onder andere nieuwe kozijnen, maar óok nieuwe raamdecoratie. Om dit te realiseren, koos de familie voor Kokall Kozijnen en Bouw. Benieuwd naar het prachtige resultaat én hoe zij in de wereld van Kokall zijn verwelkomd en begeleid? Lees en bekijk het in dit interview.

Lees het project

Fam. van den Hoogen

Kunststof dakkapel

Fam. de Graaf – Kok

Aluminium kozijnen

Fam. de Vries

Solarlux vouwwand en aluminium kozijnen

Ontdek
de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw in onze showroom

Wilt u de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw ontdekken? U bent van harte welkom in onze showroom! Ook zonder afspraak. Wilt u een gericht adviesgesprek? Dat kan. Check dan eerst even in door een adviesgesprek aan te vragen!

Klik hier voor het aanvragen van uw adviesgesprek