Geniet van de zomer en hou ongedierte buiten met een hor

Zat u in februari ook al in de tuin? Dit jaar werd de warmste februaridag ooit gemeten. Zodra de zon weer schijnt, verplaatst het leven zich van binnen naar buiten. De barbecues gaan aan, de terrassen zitten vol en ramen en deuren staan wagenwijd open. Genieten dus! Tot u weer naar binnen gaat. Waar wij massaal naar buiten trekken, gaat ongedierte juist naar binnen. Herkenbaar? In deze blog vertellen wij u alles over onze raam- en deurhorren. Zo kunt u de hele zomer onbezorgd genieten!

Een raam- en deurhor voor ieder huis

Na een ontspannen dag in de tuin, is het laatste waar u op zit te wachten een met muggen bezaaid plafond als u de huiskamer instapt. Insecten, bladeren, maar ook pollen vinden al snel hun weg naar binnen als u net lekker uw huis doorgelucht heeft. Met raam- en deurhorren hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Wat voor type raam of deur u ook heeft, er is altijd een hor die past. Denk aan inzethorren voor draaikiepramen of naar elkaar toe sluitende plissé hordeuren voor openslaande tuindeuren. Last van hooikoorts? Met een speciaal gaas is ook het mogelijk om pollen buitenshuis te houden.

Advies op maat

Het plaatsen van horren voor uw ramen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Het meest populaire systeem is de inzethor. Deze wordt gebruikt voor zowel kunststof als houten draaikiepramen. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw kozijn: er komt geen boor of schroef aan te pas bij dit systeem. Wilt u graag een hor die u eenvoudig kunt openen en sluiten zonder deze uit het raam te halen? Dan is de inzetrolhor ideaal. Deze hor maakt gebruik van een rolsysteem met een trekhaak, waardoor het gaas strak gespannen blijft staan. Zo kunt u heel simpel het gaas openen of sluiten.

Uw tuindeuren openzetten, insecten buitenhouden en toch gemakkelijk heen en weer kunnen lopen? Dan zijn plissédeuren een goede oplossing. Deze deuren kunnen in iedere gewenste stand worden losgelaten, waardoor ze heel gebruiksvriendelijk zijn. Ook hoeft u zich zorgen te maken over huisdieren of kinderen, plissédieren kunnen prima tegen een stootje.

Wilt u deze zomer ook onbezorgd genieten? Vraag dan nu vrijblijvend een adviesgesprek aan.