test

BLOG

Prefab dakkapel plaatsen? Dit zijn de voordelen!

Herkent u het probleem van beperkte ruimte op uw zolder? U denkt aan het plaatsen van een dakkapel om dat probleem op te lossen. Maar u twijfelt vanwege de overlast die gepaard gaat met het plaatsen ervan. In deze blog neemt Henrik Kok u mee in de wereld van prefab dakkapellen.

Herkent u het probleem van beperkte ruimte op uw zolder? U denkt aan het plaatsen van een dakkapel om dat probleem op te lossen. Maar u twijfelt vanwege de overlast die gepaard gaat met het plaatsen ervan. Bij Kokall Kozijnen en Bouw begrijpen we die twijfel maar al te goed. Het is niet uw expertise en een open dak, risico op lekkages en ongewenste kou – dat klinkt niet bepaald als een feest. Máár daar bieden wij een oplossing voor: een prefab dakkapel. In deze blog neemt Henrik Kok u mee in de wereld van prefab dakkapellen.

Prefab dakkapel vs. traditionele dakkapel

Maar wat houdt prefab dan precies in? Prefab betekent vooraf gefabriceerd. Het is een methode waarbij de constructie in beschermde omstandigheden gefabriceerd wordt. Waar we bij een traditionele werkmethode de dakkapel ter plaatse bouwen op uw dak, monteren wij een prefab dakkapel dus vooraf in onze werkplaats en plaatsen we deze vervolgens op uw dak. Dit bespaart u veel tijd en brengt minder overlast met zich mee.

Voordelen prefab dakkapel

Het belangrijkste voordeel voor u als klant wanneer u kiest voor een prefab dakkapel van Kokall, is dat we een ‘kant-en-klare’ dakkapel van A tot Z leveren. Van eventuele vergunning tot nazorg. Maar er zijn meer voordelen van een prefab dakkapel:

  • Minimale overlast: Wij monteren uw prefab dakkapel in onze eigen werkplaats. Dat betekent dat u tijdens de montage geen overlast ervaart én geen rommel in huis krijgt.
  • Binnen één dag geplaatst: Binnen één dag monteren wij uw prefab dakkapel al op uw huis.
  • Kleine kans op lekkages: Door de snelle plaatsing verkleinen wij het risico op lekkages. Bij het plannen van de montagedatum houden wij de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten.
  • Minder weersgevoelig: De snelle montage maakt ons minder afhankelijk van de weersomstandigheden. Mocht er op de geplande montagedatum ongunstig weer worden voorspeld? Dan zullen wij in overleg met u op korte termijn een andere datum plannen.
  • Kostenbesparend: Dankzij de montage in onze eigen werkplaats optimaliseren we de productie. Met beide benen op de grond is een dakkapel sneller gemaakt dan op het dak. Dit zorgt voor een snellere doorlooptijd, minder arbeidsuren en dus minder kosten voor u. En dat voor minstens dezelfde kwaliteit!
  • Flexibel ontwerp: Omdat wij uw prefab dakkapel zelf produceren, kunt u het ontwerp volledig aanpassen aan uw wensen en ontwerpeisen. Of het nu gaat om specifieke details zoals kleur of materiaalgebruik, of om de keuze tussen rolluiken en raamdecoratie, niets is standaard. Wij realiseren het naar uw wensen.

 

“Door de montage van uw prefab dakkapel in onze eigen werkplaats krijgt u maatwerk en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Dat noemen wij een goede prijs-kwaliteitverhouding.” – Henrik Kok

 

Materialen prefab dakkapel

Zeg je Kokall, dan zeg je kwaliteit. Onze prefab dakkapellen maken wij met dezelfde hoogwaardige materialen als onze traditionele dakkapellen. De constructie wordt opgebouwd van stevige vuren constructiebalken en voorzien van een harde EPS isolatiekern. Hierbij kunnen we isolatiewaardes aanbieden tot wel RC 6,0!

De buitenbekleding maken we met originele Keralit, Rockpanel of HPL-gevelpanelen. Geïntegreerde rolluiken? Geen probleem. Horren? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Van binnen volledig afgewerkt? Ook geen probleem! Om het geheel af te maken passen we WERU kunststof kozijnen toe. Wij maken alleen maar gebruik van kwaliteitsproducten en verwerken die tot de dakkapel zoals u die zo graag zou willen. Doordat de dakkapel in een droge, beschermde omgeving wordt gebouwd, wordt de algehele kwaliteit verhoogd. Voor u en voor ons een win-winsituatie dus!

Montage prefab dakkapel

Het proces van inmeten, monteren en plaatsen van uw prefab dakkapel doorlopen we stap voor stap. Al bij offerte meten we bij voorkeur de situatie bij u op. Wanneer er overeenstemming is bereikt en opdracht is gegeven, komen we de situatie indien nodig nogmaals zeer nauwkeurig inmeten. Daarna starten we de productie in onze eigen werkplaats. Zodra de prefab dakkapel klaar is, plaatsen we deze moeiteloos binnen één dag op uw woning. Zonder veel overlast.

Kokall Kozijnen & Bouw: uw partner voor een complete zolderverbouwing

Bij Kokall Kozijnen en Bouw nemen we de complete afwerking van uw zolder voor onze rekening. Wij zijn namelijk meer dan alleen experts in prefab dakkapellen (én kozijnen). Bij ons bent u aan het juiste adres als u verder wilt gaan dan alleen de dakkapel zelf. Of het nu gaat om het creëren van nieuwe zolderkamers, het verzorgen van elektra en installatiewerk, tot aan het stucwerk; wij regelen het allemaal voor u. Daar waar de meeste dakkapelbouwers stoppen, gaan wij verder! Bovendien heeft u altijd één aanspreekpunt binnen Kokall, uw persoonlijke contactpersoon.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een prefab dakkapel voor uw woning? Kom dan eens langs in onze showroom of vraag hier vrijblijvend een adviesgesprek aan. Hopelijk zien wij u snel!

Ook interesse in onze producten?

VRAAG ADVIESGESPREK AAN

Ontdek
de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw in onze showroom

Wilt u de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw ontdekken? U bent van harte welkom in onze showroom! Ook zonder afspraak. Wilt u een gericht adviesgesprek? Dat kan. Check dan eerst even in door een adviesgesprek aan te vragen!

Klik hier voor het aanvragen van uw adviesgesprek