test

DAK & ZOLDER

Dakkapellen

 

Met een dakkapel of dakopbouw maakt u van een ongebruikte zolder in een klap een extra kamer in uw woning. Een extra slaapkamer nodig? U zit verlegen om extra kantoor/werkruimte aan huis? Dan is een dakkapel een uitkomst.

Welkom in de wereld van onze dakkapellen.

Een dakkapel is er in alle soorten en maten. Hoe groot de dakkapel mag worden en wat praktisch is in uw situatie? Misschien is een dakopbouw zelfs wel een betere optie dan een dakkapel! 

Wij helpen u graag op weg, van advies tot tekenwerk en zelfs vergunningaanvraag. Daarnaast bouwen we bij Kokall Kozijnen en Bouw onze dakkapellen met veel zorg, geheel naar uw wensen en natuurlijk alleen met hoogwaardige materialen. Een prefab-dakkapel plaatsen we in veel gevallen in 1 dag, maar in sommige specifieke situaties kunnen we de dakkapel ook bij u op locatie opbouwen.

Waar u altijd vanuit mag gaan: de constructie wordt opgebouwd van stevige vuren constructiebalken en voorzien van een harde isolatiekern. Hierbij kunnen we isolatiewaardes aanbieden tot wel RC 6,0! De buitenbekleding wordt gemaakt met originele Keralit, Rockpanel of HPL gevelpanelen. Geïntegreerde rolluiken? Geen probleem. Horren? Geen probleem. Van binnen volledig afgewerkt? Ook geen probleem! Om het geheel af te maken worden WERU kunststof kozijnen toegepast. Een en al kwaliteitsproducten die wij verwerken tot de dakkapel zoals u die zo graag zou willen. 

Wilt u weten welke investering u moet doen voor de dakkapel van uw dromen? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en we vertellen het u graag.

Prijsindicatie ontvangen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vorige
Volgende

Offerte aanvragen

Laat u inspireren
door onze projecten

Fam. Zwaan

Aluminium kozijnen

De familie Zwaan uit Bunschoten-Spakenburg had een dilemma: gaan we het huis verbouwen óf gaan we verhuizen? Zij besloten het huis te verbouwen en (verder) uit te bouwen. Dit betekende onder andere nieuwe kozijnen, maar óok nieuwe raamdecoratie. Om dit te realiseren, koos de familie voor Kokall Kozijnen en Bouw. Benieuwd naar het prachtige resultaat én hoe zij in de wereld van Kokall zijn verwelkomd en begeleid? Lees en bekijk het in dit interview.

Lees het project

Fam. van den Hoogen

Kunststof dakkapel

Fam. de Graaf – Kok

Aluminium kozijnen

Fam. de Vries

Solarlux vouwwand en aluminium kozijnen

Ontdek
de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw in onze showroom

Wilt u de wereld van Kokall Kozijnen en Bouw ontdekken? U bent van harte welkom in onze showroom! Ook zonder afspraak. Wilt u een gericht adviesgesprek? Dat kan. Check dan eerst even in door een adviesgesprek aan te vragen!

Klik hier voor het aanvragen van uw adviesgesprek